Word een onmisbare schakel voor de Ganzenloop 2023!

Op zondag 12 november 2023 vindt de Ganzenloop plaats, en we hebben jouw hulp nodig om dit evenement tot een onvergetelijk succes te maken! Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde.

Of je nu graag de stempelpost bemand, help bij de registratie van deelnemers, voor de bevoorrading zorgt of je eigen creatieve ideeën hebt om de Ganzenloop nog leuker te maken, we hebben een plek voor jou! Als vrijwilliger krijg je de kans om betrokken te raken bij een van de superleuk en laagdrempelig evenement en maak jij deel uit van de sfeer die de Ganzenloop kenmerkt.

Meld je nu aan als vrijwilliger voor de Ganzenloop 2023 en help ons om dit evenement tot een groot succes te maken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Ganzenloop een onvergetelijke ervaring wordt voor iedereen!

Vul het onderstaande aanmeldformulier in en sluit je aan bij ons team van vrijwilligers die bestaat uit een groep enthousiastielingen van de Stichting Avond4Daagse Coevorden, Loopgroep CODAC en Stichting Ganzenmarkt Coevorden. We kijken er naar uit om samen een geweldige dag te beleven tijdens de Ganzenloop 2023. 

Alvast dank je wel voor je inzet en betrokkenheid!