Als Vriend van Ganzenmarkt Coevorden ondersteunt u stichting Ganzenmarkt Coevorden en haar missie om de Coevorder cultuur en geschiedenis te behouden en te bevorderen. Voor slechts 40 euro per jaar kunt u bijdragen aan het in stand houden van de jaarlijkse Ganzenmarkt, een evenement dat de geschiedenis en tradities van onze stad tot leven brengt.

Word Vriend van Ganzenmarkt Coevorden en draag bij aan het behoud en de verspreiding van onze culturele erfenis. U krijgt als Vriend toegang tot exclusieve voordelen en bijzondere ervaringen tijdens de Ganzenmarkt, waaronder speciale evenementen.

Daarnaast ontvangt u ook een welkomstgeschenk, en regelmatig nieuwsbrieven met informatie over onze activiteiten en evenementen. Als Vriend maakt u deel uit van een hechte gemeenschap die zich inzet voor de cultuur en geschiedenis van onze stad.

Word Vriend van Ganzenmarkt Coevorden en steun ons in onze missie om de tradities en gebruiken van Coevorden te behouden en door te geven aan toekomstige generaties. Maak deel uit van een unieke gemeenschap en help ons om de culturele erfenis van onze stad te blijven bewaren en te verspreiden.

En steun hierbij Stichting Ganzenmarkt Coevorden met € 40,- per jaar om nu en in de toekomst Ganzenmarkt te kunnen organiseren.